Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Zinc Lactate

Názvy: Zinc Lactate, Laktát zinečnatý 

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1

Zinc Lactate je derivátem zinečnaté soli kyseliny mléčné. Využívá se v kosmetické, farmaceutickém a potravinářském průmyslu. 

V kosmetice se používá pro své antimikrobiální účinky a navíc prodlužuje trvanlivost produktu. Nejčastěji jej najdeme v ústní péči, kde pomáhá snižovat zubní kámen. Najít ho však můžeme i v pleťové a tělové péči.