Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Triethyl Citrate

Název: Triethyl Citrate, Triethylcitrát

Hodnocení:  velmi dobre

Známka jako ve škole: 2

Triethyl Citrate je derivát přírodních látek. Jedná se o bezbarvou tekutinu bez vůně. Triethyl Citrtát se používá v kosmetickém a potravinářském průmyslu. 

V kosmetice jej najdeme hlavně v deodorantech. Triethyl citrate brání tvorbě bakterií, které způsobují nepříjemný zápach. Navíc má antioxidační účinky, tudíž chrání před volnými radikály.