Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Sucrose

Názvy: Sucrose, cukr, sacharóza

Hodnocení:  vyborne

Známka jako ve škole: 1

 Cukr je známý jako přírodní sladidlo, které se vyrábí pomocí cukrových šťáv. V kosmetice se používá nejčastěji kvůli svých exfoliačním účinkům. Najdete ho tedy v peelingu či scrubech. 

Cukr pomáhá prokrvit kůži a odstranit odumřelé kožní buňky. Cukrové peelingy jsou vhodné pro všechny typy pleti i pro suchou či mastnou pleť. Cukr se používá i ve výrobě epilačních past.