Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Sodium Levulinate

Název: Sodium Levulinate

Hodnocení:  velmi dobre

Známka jako ve škole: 2

 

Sodium Levulinate je přírodní derivát, který se získává z kukuřičného škrobu. V kosmetice se používá jako konzervant. Také funguje jako změkčovadlo a kondicionér.

Sodium Levulinate má antibakteriální, hydratační a zjemňující účinky. Je vhodný pro všechny typy pokožky a používá se i v kosmetice určené pro děti. Zároveň zlepšuje elesticitu pokožky a důkladně ji hydratuje.