Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Sodium Lactate

Názvy: Sodium Lactate, Laktát sodný, sůl kyseliny mléčné

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1

Sodium Lactate neboli Laktát sodný se požívá v kosmetice pro své hydrofilní vlastnosti. Hydrofilní znamená odpuzující vodu. Sodium Lactate je náhradou glycerinu.

V kosmetice se používá pro své hydratační, konzervační a zvlhčující účinky. Navíc je antioxidantem, tudíž pomáhá proti volným radikálům a předčasnému stárnutí.