Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Sodium Cocoyl Glutamate

Názvy: Sodium Cocoyl Glutamate, Kokoyl glutamát sodný

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1

Sodium Cocoyl Glutamate je šetrná povrchově aktivní látka a emulgátor. Jde o přírodní tenzid, který je alternativou k SLS či SLES. Vyrábí se z kokosového oleje.

V kosmetice slouží jako pěnivá složka, která odstraňuje nečistoty a nadbytečný maz. Je velmi šetrný a proto je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Pokožku nedráždí, nevysušuje a zároveň zanechává přirozenou ochrannou vrstvu pokožky.