Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Sodium Coco-Sulfate

Název: Sodium Coco Sulfate, Sodium Coco-Sulfate, Kokosulfát sodný, 

Hodnocení:  velmi dobre

Známka jako ve škole: 2

Sodium Coco Sulfate je tenzid a emulgátor. Díky tomu, že se jedná o aniontově povrchově aktivní látku, jemně čistí pokožku i vlasy. Jde o alternativu k SLS či SLES. Výroba je z kokosového oleje.

V kosmetice jej najdete v šamponech, sprchových a pleťových gelů. Vytváří jemnou pěnu, která jemně čistí a odstraňuje mastnotu.