Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Sodium Anisate

Názvy: Sodium Anisate, Methoxybenzoát sodný

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1+

Sodium anisate je látka, která je solí z kyseliny anýzové. Může být z bazalky či fenyklu či anýzu. V kosmetice se používá kvůli svým antimikrobiální a konzervačním vlastnostem.

Navíc má zklidňující, čisticí a stahující účinky. Najdeme ji v anti-age krémech a v krémech proti akné. Ve vlasové píči napomáhá k zdravému stavu vlasů a snižuje viditelnost celulitidy.