Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Prunus Armeniaca Kernel Oil

Názvy: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Meruňka obecná

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1+

Prunus Armeniaca neboli meruňka obecná obsahuje nejen velké množství cukru, ale i vitamínu C, B a A a vápník, hořčík, fosfor, křemík a meď.

V kosmetice se nejvíce používá meruňkový olej jako základ krémů, mastí, kondicionérů. Je vhodný pro všechny typy pokožky včetně té nejcitlivější a dětské. Pokožku neucpává, vyživuje, regeneruje, hydratuje a dodává ji jemný vzhled.