Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Moringa Oleifera Seed Oil

Názvy: Moringa Oleifera Seed Oil, Moringa olejodárná

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1+

Moringa Oleifera neboli Moringa olejodárná je rostlina pocházející z Himaláje. Moringa se používá v kosmetickém, potravinářském i farmaceutickém průmyslu. Moringa se řadí mezi superpotraviny díky svému obsahu minerálů, vitamínů a stopových prvků. 

V kosmetice se používá kvůli svým antioxidačním účinkům, které zabraňují předčasnému stárnutí. Vlasy i pokožku chrání a regeneruje do hloubky a je vhodným pomocníkem pro citlivou a problematickou pleť.