Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Levulinic Acid

Názvy: Levulinic Acid, Oxopentanová kyselina, Kyselina levulová

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1+

Levulinic Acid je látka, která se přirozeně vyskytuje v rostlinách. Nejčastěji je derivován z kukuřičného škrobu. Levulinic Acid funguje jako konzervant. 

V kosmetice se používá kvůli svým antimikrobiálním a konzervačním vlastnostem. Pokožku tonizuje, vyživuje a udržuje v ní hydrataci. Levulinic Acid nemá negativní účinky.