Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Lecithin

Název: Lecithin, Lecitin

Hodnocení:  vyborne

Známka jako ve škole: 1

Lecithin je přírodní látka, která se získává ze sójových bobů a přirozeně se vyskytuje v lidském těle. Používá se jako zahušťovadlo a emulgátor.

Lecitin se v kosmetice používá kvůli své schopnosti zlepšovat vstřebatelnost ostatních látek. Je vhodným pomocníkem v krémech či sérech, které se dostávají do hloubky kůže. Navíc má antioxidační vlastnosti, které chrání před volnými radikály a předčasným stárnutím.