Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

Názvy: Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Rakytník řešetlákový

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1+

 Hippophae Rhamnoides neboli rakytník řešetlákový je strom, který je původem z Tibetu. Získává se z něj olej, sirup a šťáva. Obsahuje velké množství karotenoidů, vitamínu C, B, D a E. V lidovém léčitelství se používá jako univerzální bylina na všechny možné neduhy.

V kosmetice se používá pro své antivirové a antibakteriální účinky. Navíc pleti pomáhá při obnově buněk, redukuji vrásky a podporuje elasticitu pleti. Je vhodný pro všechny typy pleti i pro ekzematickou a pro alergiky. Je skvělým pomocníkem po chemoterapii, jelikož napomáhá k regeneraci organismu.