Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Glycine Soja Oil

Název: Glycine Soja Oil, Sójový olej

Hodnocení:  vyborne

Známka jako ve škole: 1+

Glycine Soja Oil neboli Sójo luštinatá neodmyslitelně patří do potravinářského průmyslu. Najdeme ji však i v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. V kosmetice najdeme sóju v pleťové, tělové, vlasové péči i v dekorativní kosmetice. 

V kosmetice se používá pro své zjemňující, zklidňující, vyhlazující a hydratační účinky. Navíc je i účinným antioxidantem a chrání pokožku před volnými radikály a předčasnému stárnutí. Je vhodný pro všechny typy pleti, ale doporučujeme nepoužívat více pro mastnou a problematickou pleť. Je středně komedogenní.