Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Glyceryl Stearate

Názvy: Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearát

Hodnocení:  vyborne

Známka jako ve škole: 1+

Glyceryl stearate je povrchově aktivní látka, která se vyrábí z palmového či sójového oleje. V kosmetice se používá jako emulgátor.

Glyceryl stearate najdeme v krémech, šamponech, kondicionérech či i v dekorativní kosmetice. Zlepšuje vstřebávání produktů a navíc zjemňují a vyhlazují pleť. Navíc vytváří ochrannou vrstvu, která chrání pokožku před nepříznivými vlivy okolí. Glyceryl stearate má hydratační, ochranné a anti-age ůčinky.