Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Glyceryl Stearate Citrate

Název: Glyceryl Stearate Citrate, Glycerylstearát citrát

Hodnocení:  vyborne

Známka jako ve škole: 1

 Glyceryl Stearate Citrate pochází z přírodního původu. Plní funkci emulgátoru a stabilizátoru. Navíc vytváří jemnou konzistence bez mastného filmy.

V kosmetice se používá hlavně pro svoji schopnost udržet vlhkost. Také zjemňuje, vyhlazuje a zvláčňuje pokožku. Glyceryl Stearate Citrate není dřáždivý.