Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Glyceryl Oleate

Název: Glyceryl Oleate, Glyceryl oleát, PCA Glyceryl Oleate

Hodnocení:  vyborne

Známka jako ve škole: 1

Glyceryl Oleate je přirozeně vyskytující látka v olejích a tucích. Vytváří se pomocí glycerinu a kyseliny olejové. V kosmetickém průmyslu funguje jako emulgátor. 

V kosmetice se glyceryl oleate používá kvůli své funkci změkčovadla. Navíc hydratuje a zvlhčuje pokožku. Také má zklidňující účinky a snižuje povrchové napětí. Je tedy vhodný do vlasové, pleťové, tělové i dekorativní kosmetiky.