Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Disodium Cocoyl Glutamate

 

Názvy: Disodium Cocoyl Glutamate, Kokoyl glutamát disodný

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1

 Disodium cocoyl glutamate je velmi jemně povrchově aktivní látka, která se používá jako emulgátor. Najdeme jej v čisticích gelech, šamponech či v ústní péči. 

V kosmetice se používá kvůli tomu, že se jedná o velmi šetrný tenzid, který je alternativou k SLS či SLES. Je vhodný pro všechny typy pokožky i pro velmi citlivou. Nenarušuje pH pokožky a nenarušuje přirozenou ochrannou vrstvu pokožky.