Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Coco-caprylate/Caprate

Názvy: Coco-caprylate/Caprate, Kokosové kapryláty

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1

Coco caprylate je látka, která je derivátem z kokosové oleje. Je to průhledná kapalina bez vůně. Používá se jako elugátor a změkčovadlo.

V kosmetice se používá jelikož se jedná o suchý olej zcela bez mastného pocitu. Ve vlasové péči se používá pro svoji schopnost vyhladit vlasy bez zatížení. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější. Navíc je nezávadný pro přírodu a biologicky odbouratelný.