Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Cetearyl Glucoside

Názvy: Cetearyl Glucoside, Cetylstearyl glukosid

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1

Cetearyl Glucoside je látka, která najdete v přírodních zdrojích, ale lze ji vyrobit i v laboratorních podmínkách. Používá se jako emulgátor a napomáhá k lepší vstřebatelnosti ostatních surovin. 

V kosmetice se používá pro své hydratační, zjemňující a ochranné účinky. Pokožka je po aplikace jemná a hebká. Je vhodný pro všechny typy plet, i pro dětskou a velmi citlivou. Skvěle se také hodí pro ošetření mastné pokožky, jelikož neucpává póry.