Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Cetearyl Alcohol

Název: Cetearyl Alcohol, Cetylstearyl alkohol

Hodnocení:  vyborne

Známka jako ve škole: 1

Cetearyl Alcohol je složka přírodního původu, konkrétně pochází z kokosového či palmového oleje. Používá se jako zahušťovadlo a emulgátor. V kosmetických přípravcích pomáhá k lepší vstřebatelnosti.

Cetearyl Aclohol nedráždí a je vhodný i pro citlivou pokožku. Navíc nevyvolává alergické reakce. Má zjemňující, vyhlazující účinky a navíc na pokožce vytváří ochrannou vrstvu.