Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Caprylic/Capric Triglyceride

Názvy: Caprylic/Capric Triglyceride, Kaprylové/ kaprinové triglyceridy

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1

Caprylic/Capric triglyceride je látka, která vzniká sloučením glycerinu a kokosového či palmového oleje. Látka je velmi stabilní a prodlužuje životnost daného produktu. Je vhodný i pro velmi citlivou pleť.

Kaprylové/kaprinové triglyceridy se používá v kosmetice pro své vyhlazující, zjemňující, ochranné a hydratační účinky. Na pokožce zanechají ochrannou vrstvu bez mastného pocitu. Navíc umožňuje ostatním složkám, aby se dostaly do hloubky kůže.