Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Betaine

Názvy: Betaine, Glycine, Betain 

Hodnocení:  vyborne

Známka jako ve škole: 1

 

Betaine je látka, která je derivátem z některých rostlin jako například z cukrové řepy. V kosmetickém průmyslu se používá jako rozpouštědlo. Má zvlhčující účinky, jelikož k sobě váže vlhkost. 

Betaine je vhodný i pro nejcitlivější typ pleti. Má vyhlazující, antistatické, protizánětlivé a zklidňující účinky. Navíc snižuje viditelnost vrásek a mírní otoky.