Osobní odběr v Zásilkovně máte vždy zdarma! Doprava na adresu za 25,- Kč!

Bambusa Vulgaris Extract

Názvy: Bambusa Vulgaris Extract, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Bambus obecný

Hodnocenívyborne

Známka jako ve škole: 1

Bambusa Vulgaris neboli Bambus obecný je stálezelená rychle rostoucí tráva, která je velmi odolná. Najdeme ji v Asii. Bambus obsahuje velké množství vitamínu, vápník, beta karoten a fosfor. Používá se například při výrobě papíru, v oděvním, potravinářském i stavebním průmyslu. Dále ji najdeme v lidovém léčitelství a v tradiční čínské medicíně.

V kosmetice se používá pro své zklidňující, zpevňující a hydratační účinky. Je vhodný pro všechny typy pleti zejména pro podrážděnou a problematickou pokožku. Ve vlasové péči se užívá kvůli svým schopnostem posilovat vlasové vlákno.